Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

ÇAYED bu kez misafir oldu

Yaklaşık 2 bin üniversite öğrencisine ev eşyası yardımı yapan Çankaya Ekonomik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, eşya yardımı...

ÇAYED bu kez misafir oldu

Yaklaşık 2 bin üniversite öğrencisine ev eşyası yardımı yapan Çankaya Ekonomik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, eşya yardımı yaptığı bir öğrenci evine konuk oldu.

Kurulduğu günden bu yana 10 binden fazla Çankayalıya yardım eli uzatan ve hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluşturan Çankaya Ekonomik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, bu kez yardım ettiği bir eve misafir oldu. Özellikle üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği ev eşyası yardımından faydalanan bir grup genç, evlerini kurduktan sonra ÇAYED Yarım Elma ekibini evlerinde misafir ettiler. ÇAYED Yarım Elma Yönetim Kurulu Başkanı ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç'in de katıldığı ziyaret, güzel anlara ve samimi bir sohbete sahne oldu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Anıl Sevinç, tamamı Hacettepe Üniversitesi'nin değişik bölümlerinde okuyan öğrencilerle hem okul durumları hem de geleceğe ilişkin planları üzerine sohbet etti. Öğrencilere yabancı dile ağırlık vermelerini öneren Sevinç, "Okul yılları çabuk geçer. Şimdiki heveslerinizi, meraklarınızı ertelemeyin. Gün 24 saat ve uzun bir süre. Size ders çalışmak için de kendinizi geliştirmek için de hobilerinize vakit ayırmak için de bol bol yeter. Okul bitince iş hayatı başlayacak, sonra başka yaşam kaygıları gelecek. Sevdiğiniz, sizi mutlu eden etkinlikleri yanınızda tutun. Onlardan ödün vermeyin" dedi.

Ziyarete eli boş gitmeyen ÇAYED - Yarım Elma ekibi, gençlere gıda kolisi de götürdü.

ÇAYED bu kez misafir oldu

ÇAYED bu kez misafir oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber