Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Temmuz 2022 - 12:14 Yorum: 0

Çayırova’da 15 Temmuz’u anlatan resim yarışması düzenlenecek

Çayırova Belediyesi "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla liselerarası resim yarışması düzenliyor.

Çayırova’da 15 Temmuz’u anlatan resim yarışması düzenlenecek

Çayırova Belediyesi "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla liselerarası resim yarışması düzenliyor.

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nün anlam ve önemini konu alan yarışmaya son katılım tarihi 11 Haziran. Bir eserle katılma hakkına sahip yarışmacılar, resimlerini Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerine teslim edecek. Yarışma şartlarına uyan eserler 3 resim öğretmeni ve 1 tarih öğretmeninden oluşan 4 kişilik jüri ekibi tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren isimler 13 Temmuz tarihinde ilan edilecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında yarışmayı kazanan 1'inciye tablet , 2'nciye akıllı saat ve 3'üncüye bluetooth kulaklık verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber