Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Ağustos 2017 - 14:53 Yorum: 0

ÇAYKUR Kuzey Osetya’ya Çay Paketleme Fabrikası kuruyor

Yurt içi ve yurt dışındaki pazar ağını hızla genişleten ÇAYKUR son olarak Kuzey Osetya-Alania Cumhuriyeti'nde çay paketleme fabrikası kurmak için Kuzey...

ÇAYKUR Kuzey Osetya’ya Çay Paketleme Fabrikası kuruyor

Yurt içi ve yurt dışındaki pazar ağını hızla genişleten ÇAYKUR son olarak Kuzey Osetya-Alania Cumhuriyeti'nde çay paketleme fabrikası kurmak için Kuzey Osetya-Alania Cumhuriyeti yöneticileri ile bir protokol imzaladı.

ÇAYKUR için önemli pazarlardan biri olan Rusya Federasyonu'na yönelik pazarlama ve araştırma faaliyetleri uzun süredir devam eden bu çalışmalar kapsamında Rusya pazarına girişte büyük fayda sağlayacağı düşünülen Kuzey Osetya-Alania Cumhuriyetinde fabrika kurulmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kuzey Osetya-Alania Cumhuriyeti'nin Vladikavkaz şehrinde kurulacak olan çay paketleme fabrikasının fizibilite ve alt yapı çalışmalarının görüşülmesi amacıyla bölgeye giden ÇAYKUR Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman bulunduğu heyet, Kuzey Osetya-Alania Cumhurbaşkanı Vyacheslav Zelimhanovich Bitarov, Ekonomi Bakanı Kazbek Tomaevve Ticaret Borsası Başkanı Kazbek Tuganov ile bir protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde, Rusya tarafının pazarlama ve vergi gibi birçok desteği sağlayacağı kayda geçirildi.

Heyet daha sonra fabrikanın yapılması düşünülen bölgede incelemelerde bulundu.

ÇAYKUR Kuzey Osetya’ya Çay Paketleme Fabrikası kuruyor

ÇAYKUR Kuzey Osetya’ya Çay Paketleme Fabrikası kuruyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber