Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Şubat 2018 - 18:13 Yorum: 0

Çaykur Rizespor - Elazığspor maçının ardından

1 berabere kaldı. Mücadele sonrası iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Çaykur Rizespor - Elazığspor maçının ardından

1 berabere kaldı. Mücadele sonrası iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Zor bir maç. Dirençli bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Oyuna iyi başladık, golü de bulduk. Arkasından ikiyi de bulabilecek pozisyonlarımız vardı, fakat ne hikmetse gol pozisyonlarını değerlendirme noktasında sıkıntılar yaşıyoruz. Hem Altınordu hem bu maça baktığımızda çok pozisyonlar kaçırıyoruz. Duran toplarda etkili olmamıza rağmen maalesef atamayan bir takımız. Duran top kullanıyorsanız bunun sonucunu da almanız gerekir" ifadelerini kullandı.

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise iki takımın da 2 puan kaybettiğini dile getirerek, "Biz de buradan iyi bir sonuçla dönmek için iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. İlk yarıda ikili mücadeleleri kazanamadık. İkinci yarıda daha sağlam basmamız gerekiyordu ve kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Devre arasında bunu konuştuk. Oyuncularımız bunu yerine getirdiler. Burada mağlubiyeti hak edecek bir şey yapmadık. İki takım da 2 puan kaybetti, 1 puan kazandı. Kazanma serisini yakaladığımız sürece Play-Off'da kalırız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber