Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları

Çaykur Rizespor'un yeni transferleri Emmanuel Adabayor ve Mathieu Flamini'nin yarın Rize'ye gelmesi bekleniyor.

Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları

Çaykur Rizespor'un yeni transferleri Emmanuel Adabayor ve Mathieu Flamini'nin yarın Rize'ye gelmesi bekleniyor. Prensipte anlaşılan iki yıldız futbolcu ile Teknik Direktör Hikmet Karaman arasında yapılacak görüşmenin ardından imzalar atılacak.

Çaykur Rizesporlu futbolcular hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarında da önemli bir noktaya gelindi. Geçtiğimiz gün anlaşma için İstanbul'a gelen Fransa'nın Rennes takımı kalecilerinden Abdoulaye Diallo, kulübü ile yaşanan pürüz nedeni ile imza atamadan ülkesi Fransa'ya geri döndü. Yönetim tarafından Diallo'ya kulübü ile olan sorunu çözmesi için bir gün süre verildi.

Prensipte anlaşılan Emmanuel Adabayor ve Mathieu Flamini'nin ise yarın Rize'ye gelmesi bekleniyor. İki yıldız futbolcu Rize'de Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yapılacak görüşmenin ardından imza atacak. Öte yandan Karadeniz ekibi ile prensipte anlaşan ancak kulübünün satmak istemediği Bell Hassani'nin de sözleşme süresi dolana kadar yeşil-mavili ekipten süre istediği öğrenildi. Kaleci transferinde pürüz yaşayan yeşil-mavili ekibin yeni bir kaleci arayışına da girdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber