Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Spor 10 Aralık 2016 - 22:18 Yorum: 0

Çebi: “Hakem kararlarında bir yanlışlık yok”

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursaspor maçında hakem kararlarında bir yanlışlık olmadığını söyledi.

Çebi: “Hakem kararlarında bir yanlışlık yok”

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursaspor maçında hakem kararlarında bir yanlışlık olmadığını söyledi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşılaştığı Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Önemli olanın kazanmak olduğunu belirten Çebi, "Üç puanı alan takım olarak ayrılıyoruz, bizim için çok iyi. Önümüzde koca bir sezon var. Çok şey değişecektir, rota çizmek için çok erken. Önemli olan sezon bittiğinde nerede olduğunuzdur" şeklinde konuştu.

Devre arasında yapılacak transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Çebi, "Çok fazla futbolcu aramıyoruz. Pozisyon açıklayamam. Futbol oynayan arkadaşlarımız var. 1 ya da 2 olur. Kimsenin negatif etkilenmesini istemiyorum hepsi takım ruhuyla mücadele etmeleri gereken bir süreçteler" ifadelerini kullandı.

Hakem kararları için Çebi, şunları söyledi:

"Hakem kararlarında bir yanlışlık yok. Sürekli olarak hakem kararı tartışan bir yönetici olmak istemiyorum. Beşiktaş'ın da bunu çok tartışmasını istemiyorum ama Kiev'deki maç bunun dışında. Orası bir katliamdı. Ufak tefek hakem hataları bugün bizim lehimize, yarın başkasının lehine... Lig maratonu uzun kendini kapatabilir. Dinamo Kiev maçının ikinci bir tekrarı yok ve orada bir katliam oldu. O bir faciaydı. Yönetim kurulu toplantısında alınacak karara göre hareket edilecek."

"Bugün hava yerine geldi"

Dinamo Kiev maçından sonra bu galibiyetle takımdaki havanın değiştiğini söyleyen Çebi, "Bugün havanın yerine geldiğini düşünüyorum. Düdük çaldığında çocukların haleti ruhiyeti yerine geldiğini gösteriyor. Kolay olmadı tabii ki. Haksız yere yenildiğiniz bir maç ve ipin ucundan dönüyorsunuz. Çocuklar için çok zordu. Toparlamaya çalıştık abi ve ikinci başkanları olarak katkı vermem gerekiyordu bunu yaptım. Onların da içinde vardı, onların içinde olmasa siz ne yapsanız toparlayamazsınız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber