Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Ekim 2014 - 16:03 Yorum: 0

Cech Beşiktaş'a gidebilir

Beşiktaş'ın, Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech'i ara transfer döneminde transfer edebileceği iddia edildi.

Cech Beşiktaş'a gidebilir

Beşiktaş'ın, Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech'i mesafe transfer devrinde transfer edebileceği iddia edildi.

İngiliz basınında yer sektör haberlerde, İngiltere Premier Lig'in önderi Chelsea ile Beşiktaş içinde süren işbirliği görüşmelerinin kapsamında altyapının dışında transfer anlaşmalarının da olduğu vurgulandı.

Beşiktaş'ın eş takım avantajını kullanarak Chelsea'de forma girmekte zorlanan futbolcuları kiralık veya bonservisiyle alabileceği, sezon başında kaleyi Belçikalı Thibaut Courtois'ya kaptıran Çek kaleci Petr Cech'in bu sebeple mesafe transfer devrinde siyah-beyazlıların formasını giyebileceği öne sürüldü.

Haberlerde, 32 yaşındaki Cech'in İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı, futbolcunun menajeri Mithat Halis'in de böyle bir transfere yeşil fer yaktığı belirtildi.

Halis, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, 'Henüz Beşiktaş ile görüşmedik ama Chelsea ile Beşiktaş içinde bir anlaşma imzalanıyor. Kulüpler içinde transfer vaziyeti oluşursa, Cech Beşiktaş'a gelebilir' ifadelerini kullandı.

Chelsea'de 10 yılı aşkın süredir forma giyen Petr Cech ile Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Monaco kulüplerinin de ilgilendiği ileri sürülüyor.

ETİKETLER: Beşiktaş , file , bekçi , Petr Cech , transfer
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber