Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:03 Yorum: 0

ÇEDAŞ, 450 personeliyle Kurban Bayramı’nda kesintisiz hizmet verecek

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Kurban Bayramı tatili boyunca 450 personeliyle kesintisiz hizmet verecek.

ÇEDAŞ, 450 personeliyle Kurban Bayramı’nda kesintisiz hizmet verecek

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Kurban Bayramı tatili boyunca 450 personeliyle kesintisiz hizmet verecek.

Kurban Bayramı tatili boyunca planlı elektrik kesintilerine ara veren ÇEDAŞ, kesintisiz ve kaliteli enerji için bayram öncesinde bakım çalışmalarına ise hız verdi. Bayramda 450 personelin 7/24 sahada olacağını dile getiren ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa, elektriğin sıradan bir günde bile hayati önem taşıdığını,özellikle insanların bayram gününde mağdur olmamaları amacıyla 24 saat esasına dayalı çalışmaya devam edileceğini bildirdi.

Bayramda, Alo Enerji Hattı hazır kıta olarak gelen talep ve arızaları sahada bulunan personele aktarırken, şebeke online olarak SCADA Kontrol Merkezi üzerinden de takip edilecek. Herhangi bir sorun yaşanmaması için ÇEDAŞ, 24 saat boyunca çalışanları ile göreve hazır olacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve arıza onarım personeli tarafından düzenli olarak hatların tarandığına işaret eden ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa,bakım ihtiyacı olan bölgelerde bayram öncesinde özel çalışma yapıldığını söyledi. Bayramda planlı bakımların askıya aldığını kaydeden Akboğa, "Kurban Bayramı süresince müşterilerimizin mağdur olmaması amacıyla ekiplerimizi 24 saat esasına dayalı çalışmayla görevlendirdik. Amacımız Kurban Bayramı boyunca kesinti yaşanmaması ve muhtemel arızaların en kısa sürede giderilmesidir" dedi.

Sorumluluk bölgesi genelinde yaklaşık 43 bin kilometre hat uzunluğuna sahip ÇEDAŞ, devreye aldığı SCADA sistemiyle şebekeyi uzaktan izleyip kontrol ediyor ve arıza durumunda elektrik kesintisini kumanda merkezinden kısa süreler içerisinde giderebiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber