Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Çedaş ‘Her Sokak Aydınlık’ Projesiyle Karanlık Sokak Bırakmayacak

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, başlattıkları "Her Sokak Aydınlık" projesiyle karanlık sokak bırakmayacaklarını...

Çedaş ‘Her Sokak Aydınlık’ Projesiyle Karanlık Sokak Bırakmayacak

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, başlattıkları "Her Sokak Aydınlık" projesiyle karanlık sokak bırakmayacaklarını söyledi.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yozgat ÇEDAŞ İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada bir basın toplantısı düzenleyen Genel Müdür Akboğa, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÇEDAŞ'ın Sivas, Yozgat ve Tokat'ı kapsayan 9 bin aboneye hizmet veren bir dağıtım şirketi olduğunu belirten Genel Müdür Akboğa, "2010 yılında özelleştirme programına alınan bir şirket olarak 2010-2015 yılları arasında 400 milyonluk bir yatırım yaptık. 2015-2020 yılları arasında da 500 milyonluk bir yatırım yapmayı planlamaktayız. Yozgat için de geçiş 5 yıl içerisinde 80 milyonluk bir yatırım yaptık, önümüzdeki 5 yıllık dönemde de 135 milyonluk yatırım yapmayı planlamaktayız." dedi.

Şirket olarak teknolojik yatırıma çok ciddi önem verdiklerini ifade eden Akboğa, " Şirket merkezimizde kurduğumuz SCADA merkezi ile beraber 100 dağım merkezini kontrol altına alıyoruz. Bununla kaliteli ve sürekli enerjiyi müşterilerimize verme noktasına geldik. Anlık kesintiler olduğu zaman scada merkezimizden görüp sahadaki çalışanlarımıza iletiyoruz bu da ciddi avantajlar sağlıyor." diye konuştu.

KARANLIK SOKAK KALMAYACAK

STK'lar ve muhtarlarla yaptıkları çalışmalarda sokak aydınlatmalarına yönelik talepler olduğunu gördüklerini dile getiren Akboğa sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu nedenle "Her Sokak Aydınlık" projesiyle beraber üç ilimizi kapsayan aydınlatmalarımızı yaptırdık. Şu anda sokak aydınlatmasında yüzde 99 seviyesinde müşteri memnuniyetimiz bulunmaktadır. Geçen ay TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nün aydınlatma konusunda Antalya'da yaptığı toplantıda ÇEDAŞ yüzde 99 müşteri memnuniyetiyle birinci sırada şirket olduğunu göstermiştir. Şuanda karanlık sokak kesinlikle yok. Bütün sokaklarımız aydınlanmış bulunmaktadır." dedi.

MUHTARLARIMIZIN TALEPLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Muhtarların taleplerine önem verdiklerini vurgulayan Akboğa, "Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı, tüketicilerimizin bire bir temsilcisidir. Bu nedenle muhtarlarımızın cep telefonlarını çağır merkezlerimize tanımlıyoruz. Tanımlı cep telefonları ile arandığında arıza merkezimize direk kaydediliyor. Bu arızalar arıza ekibimize gittiğinde öncelikli olarak arızalarını yapma noktasına geldik. Bu köylerimiz için de geçerlidir. Muhtarlarımızdan şunu talep ediyoruz, cep telefon numaralarını bizim yetkili arkadaşlarımıza verdiklerinde cep telefonları tanımlatmalıdır. Amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına Çedaş Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa'nın yanı sıra ÇEDAŞ Yozgat İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve Yozgat'ta görev yapan yerel basın ve ajans temsilcileri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber