Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 10:48 Yorum: 0

ÇEDAŞ, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ)Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kardeş okul olarak belirlenen Gazi...

ÇEDAŞ, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ)Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kardeş okul olarak belirlenen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri ile bir araya gelen Akboğa, öğretmenlere karanfil hediye ederek Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öğretmenliğin kutsal ve meşakkatli bir meslek olduğuna dikkat çeken Akboğa bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, medeniyet bakımından ise kalkınmış olmasının öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu söyledi.

Eğitimin en önemli kademesinde öğretmenlerin yer aldığını hatırlatan Akboğa, "Gelişmiş ve modern bir ülkenin temeli, nitelikli vasıflarla donatılmış nesillerin yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu anlamda öğretmenlerimiz büyük bir sorumluluk üstlenerek sadece çocuklarımızın değil, milletimizin de geleceğinin şekillenmesine katkı sağlayarak yarınların güçlü ve büyük Türkiye'sinin oluşmasında önemli rol oynuyorlar" diye konuştu.

Akboğa, öğretmenlerin bilinçli ve bilgili gelecek nesillerin yetişmesi için büyük bir özveri gösterdiklerini belirterek başta Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri olmak üzere hayatını eğitim, öğretime adamış bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladığını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber