Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 15:28 Yorum: 0

ÇEDAŞ, yatırım çalışmalarını muhtarlarla paylaştı

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) tarafından Tokat'ın Niksar ilçesinde, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla 2017 yılı yatırım çalışmaları...

ÇEDAŞ, yatırım çalışmalarını muhtarlarla paylaştı

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) tarafından Tokat'ın Niksar ilçesinde, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla 2017 yılı yatırım çalışmaları ve 2018 yılı paydaşlarının yatırım talepleri konulu toplantı yapıldı.

ÇEDAŞ'ın 2017 yılı yatırım çalışmalarının değerlendirildiği, 2018 yılı paydaşların yatırım taleplerini alındığı program Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Niksar Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Nezir Uçar ve merkez ile köy muhtarlarının katılımı ile yapıldı. Programda konuşma yapan Niksar Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Nezir Uçar, mahallelerde yaşanan elektrik arızalarına karşı ÇEDAŞ'ın kısa sürede ilgilenerek göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Akboğa ise şirket olarak tüketicilerinin temsilcisi olan muhtarları önemsediklerini ifade ederek, "Çünkü onlar gerçek anlamda mahallelerindeki köylerindeki tüketicilerimizin taleplerini bize bire bir iletiyorlar. Buda bizim için işlerimizi hızlı bir şekilde yaparak tüketicilerimizi memnun etmek için çok önemli bir husustur. Şirket olarak yaptığımız yatırımlarımızı paydaşlarımızla beraber yapmaya çalışıyoruz. 2010 yılında şirket olarak özelleştik, özelleştiğimiz dönemdeki alt yapılarda sıkıntılar vardı, 2010 yılından bu güne genellikle şehir şebekeleriyle ilgili yatırımlarımıza önem verdik. 2010 yılında Sivas, Tokat, Yozgat illerini kapsayan ÇEDAŞ yaklaşık bugünkü rakamlarla ifade edersek 40 Milyon TL olan rakamı, bugün itibariyle 120 Milyon TL'ye çıkararak yaklaşık üç kat artırarak alt yapı yatırımlarımızı artırdık. Bunun faydasını da tüketici memnuniyeti olarak, kaliteli ve sürekli enerji olarak gördük. Geçen yıl başlatmış olduğumuz köye dönüş projesi kapsamında da inşallah 2023 yılına kadar seksenli yıllarda yapılmış olan enerji nakil hatlarının bitirilmesine yönelik bir çalışmamız olacak. Yine bu yıl armatörlerle ilgili ciddi bir çalışma başlattık, 2017 yılında 50 bin adet olmak üzere ve 2018'de de en az 60 bin olmak üzere toplamda 100 bini aşan armatör yenileme çalışması yaptık. Buradaki amacımız kaliteli ve sürekli bir enerjinin yanı sıra her sokak aydınlık projemizi de gerçekleştirmek. En önemli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızın da verecekleri katkılarının önemini biliyoruz. Onun için bu toplantıyı hazırladık. Bizim şirket olarak Niksar bölgesinde çok sıkıntılarımız yok, bu vesile ile işletme şefimiz Şevket Özdemir2de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Niksar Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu ise çalışmalarda kurumlar arasındaki birlikteliğe dikkat çekerek,"Bu anlamda Niksar işletme şefimizin nezdinde bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımları çok önemsiyoruz, Niksar Belediyesi olarak bizde yapılan bu yatırımların her zaman yanında olduk, her zaman destekleyici olduk, bizler kaymakamlık, belediye ve muhtarlarla birlikte Niksarlıya yapılacak olan yatırımın her zaman yanındayız" dedi.

Niksar Kaymakamı Selami Kapanka da şirketin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek,"Yapılan bu toplantıdan dolayı genel müdürümüze ve kurum müdürümüze teşekkür ediyorum. Niksar'da alt yapı konusunda gerekli çalışmaları gösterdiler sorunların çözümü konusunda hassas davrandılar" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ÇEDAŞ'a verdikleri destek ve işbirliğinden dolayı köy ve mahalle muhtarlarına plaket takdim edildi.

ÇEDAŞ, yatırım çalışmalarını muhtarlarla paylaştı

ÇEDAŞ, yatırım çalışmalarını muhtarlarla paylaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber