Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Çekirdekçiye seyyar araba desteği

Amasya'da Yeşilırmak kenarında çekirdek satarak geçinmeye çalışan bir vatandaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından seyyar kuruyemiş...

Çekirdekçiye seyyar araba desteği

Amasya'da Yeşilırmak kenarında çekirdek satarak geçinmeye çalışan bir vatandaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından seyyar kuruyemiş satış arabası alındı.

Vatandaşın vakfa yaptığı başvurunun değerlendirilmesinin ardından alınan seyyar kuruyemiş satış arabası, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na brifing almak için giden Vali Salih Işık tarafından teslim edildi.

Binaya gelişinde Vakıf Müdürü Ahmet Davulcu tarafından karşılanan Vali Işık daha sonra binanın bölümlerini gezdikten sonra vakıf mütevelli heyeti toplantısına başkanlık etti. Toplantıya ayrıca Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem ve mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Devletin daima ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayarak gerekli yardımları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapmakta olduğunu belirten Salih Işık, "Biz de ilimiz genelinde devletimizin sağladığı bu imkanları ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza ulaştırmak için vakıf yönetimimizle birlikte titizlikle çalışacağız. Yapılan yardım faaliyetlerinde görev alan başta vakıf müdürümüz ve vakıf mütevelli heyetimiz olmak üzere, tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

2016 yılının ilk 9 ayında vakfın 17 bin 958 kişiye toplam 2 milyon 635 bin 261 TL'lik sosyal yardım desteği sağladığı, ayrıca 2016-2017 kış sezonunda merkez mahalle, belde ve köylerde yakacak yardımına ihtiyacı olan 6 bin 750 aileye toplamda 10 bin ton kömür yardımı planlaması yapıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber