Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 15:53 Yorum: 0

Çekmeköy’de Engelliler Piknikte Buluştu

Çekmeköy Belediyesi tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen piknik programında ilçe içinde yaşayan onlarca engelli vatandaş ve ailesi bir...

Çekmeköy’de Engelliler Piknikte Buluştu

Çekmeköy Belediyesi tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen piknik programında ilçe içinde yaşayan onlarca engelli vatandaş ve ailesi bir araya geldi.

Reşadiye Mesire Alanı'nda gerçekleşen piknik programına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın yanı sıra çok sayıda engelli vatandaş ve ailesi katıldı. Zihinsel ve bedensel engelli onlarca vatandaş program boyunca doyasıya eğlenip dans etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz engelli vatandaşları ve ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Poyraz, piknik alanını ziyaret ederek burada vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirip sohbet etti.

"ENGELLİ EVLATLARIMIZI SAHİPLENİYORUZ"

Poyraz, burada yaptığı konuşmada "Hepimiz birer engelli adayıyız" diyerek, şunları söyledi: "Çünkü bizler her an bu tarz bir sıkıntıyla karşılaşabileceğimizi düşünerek sizlerle beraber olmak için gayret ediyoruz. Sizlerin duasını alabilmek için bu gayreti ediyoruz. Özellikle engelli kardeşlerimizin annesinin, babasının ben gerçekten ellerinden öpüyorum. Allah sizlerden milyarlarca kere razı olsun ki bu evlatlarımızı sahipleniyoruz, onlara gücümüzün ötesinde bir imkanla sahip çıkıyoruz. Gerçekten eli öpülesi annelerimiz babalarımızsınız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber