Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Çekül Vakfı İlhan Akın’ı Ziyaret Etti

Merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı ÇEKÜL olan Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı Kocaeli Bölge Temsilcisi Numan Gülşah, Düzce'ye...

Çekül Vakfı İlhan Akın’ı Ziyaret Etti

Merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı ÇEKÜL olan Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı Kocaeli Bölge Temsilcisi Numan Gülşah, Düzce'ye gelerek Yazar İlhan Akın'ı ziyaret etti.

Yazar Akın, eski adı Nikomedia olan ve Roma İmparatorluğu'na 46 yıl süreyle başkentlik yapan İzmit'te dünyaya gelip, genç bir kız iken Hıristiyan olduğu gerekçesiyle yine İzmit'te sadece 21 yaşındayken babası Dioskourus tarafından öldürülen Santa Barbara'nın hayatını anlatan "Santa Barbara-Nikomedia" adlı bir roman yazmıştı.

Basıma hazırlanan roman; Nikomedia'nın tarih, kültür, sosyal ve ekonomik yapısını da anlatıyor olması bakımından önemli görülüp İzmit'te bulunan sivil toplum örgütlerinin dikkatini çekmişti.

Bu bağlamda ÇEKÜL Vakfı Kocaeli Bölge Temsilcisi Numan Gülşah, Düzce'ye gelerek Yazar Akın ile bir toplantı yaparak kitabın son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlhan Akın'ın,17. Kitabı olan "Santa Barbara-Nikomedia" adlı romanı önümüzdeki günlerde okuyucuyla buluşması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber