Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 18 Kasım 2018 - 12:38 Yorum: 0

Çekya Dışişleri Bakan Yardımcısı Koatka, Ankara’ya geliyor

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Ankara'ya çalışma ziyaretinde bulunacak olan Çekya Dışişleri Bakanlığı...

Çekya Dışişleri Bakan Yardımcısı Koatka, Ankara’ya geliyor

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Ankara'ya çalışma ziyaretinde bulunacak olan Çekya Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Martin Koatka ile görüşecek.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, 19 Kasım 2018 tarihinde Ankara'ya çalışma ziyaretinde bulunacak olan Çekya Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Martin Koatka ile görüşecek. Görüşmede tüm boyutlarıyla ikili ilişkiler ve işbirliği, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileriyle iki ülkenin ortak gündeminde yer alan çeşitli bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber