Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2020 - 15:33 Yorum: 0

Celal ve Sabri Özel kardeşlerden Ramazan yardımı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi nüfusuna kayıtlı Celal Özel ve Sabri Özel isimli hayırsever kardeşler tarafından Ramazan ayı öncesi ilçede belirlenen bin...

Celal ve Sabri Özel kardeşlerden Ramazan yardımı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi nüfusuna kayıtlı Celal Özel ve Sabri Özel isimli hayırsever kardeşler tarafından Ramazan ayı öncesi ilçede belirlenen bin 500 aileye erzak paketi, 2 bin 500 aileye ise un yardımı yapıldı.

Şemdinlili hayırsever iş adamları Celal Özel ve Sabri Özel, korona virüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle dağıtılmak üzere ilçeye bin 500 adet gıda paketi ve 2 bin 500 torba un gönderdi. Bir ailenin 1 aylık gıda ihtiyacının bulunduğu paketler ve 2 bin 500 torba un, ilçe merkezi ve köylerde belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Vatandaşlardan Oğuz Fırat, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Bilindiği gibi virüsle mücadele ediyoruz. Şemdinli'de ihtiyaç sahibi ailelere Celal Özel ve Sabri Özel'in yardımları bu süreçte de devam ediyor. Kendileri her sene bu tür yardımları yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun" dedi.

Celal ve Sabri Özel kardeşlerden Ramazan yardımı

Celal ve Sabri Özel kardeşlerden Ramazan yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber