Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 09 Eylül 2022 - 09:28 Yorum: 0

Çelik, Burhaniye’de sevenleri ile buluştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü sanatçı Çelik'in katıldığı ve ilçe halkının ilgi gösterdiği...

Çelik, Burhaniye’de sevenleri ile buluştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü sanatçı Çelik'in katıldığı ve ilçe halkının ilgi gösterdiği konserle kutlandı.

Burhaniye, kurtuluş zaferinin 100. yılında Burhaniye Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen konserle sanatçı Çelik'i ağırladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlediği konserle ilçenin kurtuluş coşkusunu körfez halkına yaşatan Çelik'i binlerce kişi izledi.

Kurtuluş zaferinin 100. yılında Burhaniyelilerle birlikte coşkulu bir konsere imza atan sanatçı Çelik, meydanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece sundu. Çelik'e konseri izlemeye gelen vatandaşlar tek bir ağızdan eşlik etti.

2 saat sahne de kalan Çelik'e konser sonrası Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tarafından teşekkür plaketi verildi. Teşekkür konuşmasında Zaferin 100 yılının gururundan söz eden Başkan Deveciler "Bizler Kuva-yı Milliye'nin torunlarıyız. Bizler Ali Çetinkaya, Borazan Çavuş ve Mehmet Cavit Beyin torunlarıyız. Nice yüzyıllar bu gururu yaşayacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şehit ve gazilerimizi bu vesile ile tekrar minnet ve şükranla anıyor. Burhaniyemizin kurtuluşunu kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber