Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Eylül 2017 - 15:18 Yorum: 0

Çelik: "Farklı kültürler bizim zenginliğimiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Birleşik Kafkasya Derneği'nin imkanı olmayan öğrenciler yararına açtığı kermese katıldı.

Çelik: 'Farklı kültürler bizim zenginliğimiz'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Birleşik Kafkasya Derneği'nin imkanı olmayan öğrenciler yararına açtığı kermese katıldı. Başkan Çelik, farklı kültürleri zenginlik olarak gördüklerini belirtti ve "Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Birleşik Kafkasya Derneği'nin kermesinde Kayseri'de yaşayan çerkeslerle bir araya gelerek sohbet etti. Kermesin açılışında konuşan Dernek Başkan Vekili Fatih Yıldırım, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Rabia işaretinin dört ana prensibi içerisinde her farklılığı zenginlik olarak gördüklerini belirtti. Çerkes, Avşar, Tatar gibi farklılıkların hep bir olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Kermesler hem yeme içme ve kıyafet kültürümüzü yansıtma açısından hem de buradan elde edilecek gelirle imkanı olmayan öğrencilerimize destek olunması bakımında çok önemli faaliyetler. Bu nedenle biz de elimizden geldiğince katkı vermeye ve katılmaya gayret ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Birleşik Kafkasya Derneği'nde gerçekleştirilen kermesin açılışı yapıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. Başkan Çelik, açılış sonrası kermesi gezdi ve satışa sunulan ürünlerle ilgili bilgi aldı.

Çelik: "Farklı kültürler bizim zenginliğimiz"

Çelik: "Farklı kültürler bizim zenginliğimiz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber