Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:02 Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen’de ölenlerin yakınlarına taziye ziyaretind...19:02 Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolan...19:01 Zeynep Sönmez Antalya’da çeyrek finalde19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...
Sami Er
Sağlık 22 Eylül 2019 - 11:28 Yorum: 0

Çene şekillendirmede ‘Diamond Lift’ yöntemi

İlerleyen teknolojilere dayanan minimal girişimsel işlemlerle hastalarının sağlıklı yaş alma sürecini başarıyla yöneten dermatoloji uzmanı Dr. Ömür...

Çene şekillendirmede ‘Diamond Lift’ yöntemi

İlerleyen teknolojilere dayanan minimal girişimsel işlemlerle hastalarının sağlıklı yaş alma sürecini başarıyla yöneten dermatoloji uzmanı Dr. Ömür Tekeli çene şekillendirmede son dönemde adı sıkça duyulmaya başlayan Diamond Lift yöntemi hakkında bilgi verdi.

Çene şekillendirmede önemli noktaların altını çizen Dr. Ömür Tekeli, "Yüzle uyumlu bir çene yapısı, belirgin bir çene hattı elde etmek için kullandığımız hyaluronik asit dolgusu içeriği doku içerisinde kemik üzerine yerleştirilen, çevre dokuya dağılma özelliği olmayan ve adeta bir kemik güçlendirici gibi hareket eden, kaldırma gücü yüksek, keskin bir hat oluşturmamıza izin veren bir teknoloji ile üretilmiş olmalıdır. Diamond Lift uygulamasının sunduğu yüksek kaldırma kapasitesiyle oluşturabilinen keskinlik, çene ve çene hattında son derece başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlıyor" şeklinde konuştu.

Bu uygulamayla çenede nasıl değişimler elde edilebiliyor?

Çenenin, yüzün 3'te birlik bölümünü oluşturan alt kısmında yüzün karakteristiğini belirleyen en önemli unsur olduğunu söyleyen Dr. Tekeli, "Tüm dünyada sivri, üçgen bir çene ve bu çeneye uyumlu kulağa doğru uzanan keskin V şekli, yüzün en çekici figürü olarak tanımlanıyor. Özellikle Türk halkında daha sık karşımıza çıkan çene geriliği Diamond Lift uygulamasıyla yüzün altın oranını tamamlamanın da ötesine geçiyor ve böylece cerrahların eskiden bu durumu düzeltmek için kullandığı protezlerin yerine uygulamada da çok daha pratik bir alternatif olarak dikkat çekiyor" dedi.

Uygulama çene hattını belirginleştirmek için kullanılıyor mu?

Uygulamanın çene hattını belirginleştirmek için de kullanılabildiğini dile getiren Dr. Tekeli, "Çene hattındaki dalgalı tiyatro perdesi olarak da tanımladığımız görüntü bir kadında orta yaştan ileri yaşa geçiş algısını oluşturan en üzüntü verici değişim olarak karşımıza çıkıyor. Keskin ve net hattın yakalanması en çok talep edilen girişimsel işlem" ifadelerini kullandı.

Bu uygulama nasıl yapılıyor?

Dr. Tekeli Diamond Lift uygulamasının ince uçlu kanül veya iğneyle cilde enjeksiyon şeklinde çene ucundan köşesine kadar uygulandığını, yaklaşık 10-20 dakika süren neredeyse ağrısız ve acısız işlem sonrasında hastaların günlük yaşamlarına geri dönebileceklerini belirtti.

Erkekler de yaptırabilir mi?

Dr. Tekeli, erkekler ve kadınların anatomik farkları dikkate alınarak uygulamanın erkeklerde çene hattında daha kare yüz yapısı oluşturmak için yapıldığını ve böylece çok daha maskülen bir görünüm elde edildiğini aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber