Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Aralık 2014 - 11:03 Yorum: 0

Cengiz Göllü'nün vefatı

Türk voleybolunun duayeni Göllü'nün cenazesi, 22 Aralık Pazartesi günü Bursa'da toprağa verilecek

Cengiz Göllü'nün vefatı

İSTANBUL (AA) - Vefat eden Türk voleybolunun duayeni Cengiz Göllü'nün cenazesi, 22 Aralık Pazartesi günü Bursa'da toprağa verilecek. 

Voleybol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Göllü'nün cenazesi Bursa Ulu Cami'de öğleyin kılınacak namazın ardından defnedilecek. 

Cenaze namazı öncesi Göllü için, isminin verildiği Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda sabah saatlerinde tören düzenlenecek. 

- Kulüplerden mesajlar

Türk voleybolunun duayen ismi Cengiz Göllü'nün vefatı nedeniyle kulüpler başsağlığı mesajları yayımladı. 

Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün, bünyesinde 21 yıl antrenörlük yapan Göllü için yayımladığı mesajda, "Okul bahçesinden olimpiyata giden yolda, her voleybolcuda emeği olan, Türk voleybolunun efsane ismi Cengiz Göllü'yü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ailesine, tüm yakınlarına, sevenlerine ve voleybol camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Vakıfbank Spor Kulübü'nün mesajında ise Türk voleybol tarihinin önemli isminin vefatından dolayı derin bir üzüntü yaşandığı belirtilerek, "Göllü'ye Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve voleybol camiasına başsağlığı dileriz" denildi. 

Beşiktaş Kulübü, Göllü'nün, siyah-beyazlı voleybol takımının eski antrenörlerinden biri olduğunu anımsattığı mesajında, "Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Cengiz Göllü'ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Kulübü'nün mesajında ise "Türk voleybolunun duayen isimlerinden, eski milli oyuncu ve antrenör Cengiz Göllü'nün vefat ettiği haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz" şeklinde ifadeler yer aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber