Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Temmuz 2018 - 11:23 Yorum: 0

Cengiz Ünder’den tercümana ’Abi Türkçe anlatacaktın’

Roma'da oynayan milli futbolcu Cengiz Ünder, kulüp televizyonuna verdiği röportaj sırasında tercümanın İtalyanca soruyu İtalyanca anlatmaya çalışınca...

Cengiz Ünder’den tercümana ’Abi Türkçe anlatacaktın’

Roma'da oynayan milli futbolcu Cengiz Ünder, kulüp televizyonuna verdiği röportaj sırasında tercümanın İtalyanca soruyu İtalyanca anlatmaya çalışınca ortaya eğlenceli dakikalar çıktı.

Serie A takımlarından Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'in kulüp televizyonuna verdiği röportaj sırasında ilginç bir olay yaşadı. Muhabirlerin Cengiz'e sorduğu İtalyanca soruları Türkçe'ye çeviren tercüman bir soruda öyle bir şey yaptı ki herkesi güldürdü. İtalyanca soruyu genç futbolcuya yine İtalyanca anlatmaya çalışan tercümanı milli futbolcu uyardı ve "Abi Türkçe anlatacaktın" dedi. Bu olayın yaşanmasının ardından eğlenceleri anlar yaşandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber