Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Eylül 2018 - 18:08 Yorum: 0

Cengiz’li Roma, Bologna deplasmanında kayıp

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Serie A'nın 5. haftasında deplasmanda Bologna'ya 2-0 mağlup oldu.

Cengiz’li Roma, Bologna deplasmanında kayıp

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Serie A'nın 5. haftasında deplasmanda Bologna'ya 2-0 mağlup oldu. Cengiz 59. dakikada Justin Kluivert'ın yerine oyuna dahil oldu.

Serie A'nın 5. haftasında Roma, Renato Dall Ara'da Bologna ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 36. dakikada Federico Mattiello ile golü bulan Bologna'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 59. dakikada Federico Santander ile farkı 2'ye çıkaran ev sahibi ekip, kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 2-0 galip ayrıldı. Roma Teknik Direktörü Di Francesco'nun 11'de şans vermediği milli futbolcu Cengiz Ünder, 59. dakikada Justin Kluivert'ın yerine girdi.

Bu sonucun ardından Bologna ligdeki ilk galibiyetini elde ederek puanını 4'e çıkardı. Roma ise ikinci mağlubiyeti aldı ve 5 puanda kaldı. Lige Torino galibiyeti ile başlayan Roma, sonra oynadığı 4 karşılaşmada 2 kez mağlup olurken, 2 kez de berabere kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber