Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 02 Ağustos 2020 - 14:38 Yorum: 0

Cenk Eren hayranlarını coşturdu

Başarılı sanatçı Cenk Eren Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Bodrum bir Otel'de sahne aldı.

Cenk Eren hayranlarını coşturdu

Başarılı sanatçı Cenk Eren Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Bodrum bir Otel'de sahne aldı. Söylediği şarkılarla Kurban bayramına damga vuran Cenk Eren söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı.

"Odalarda Işıksızım" şarkısıyla performansına başlayan Cenk Eren hayranlarına renkli bir bayram gecesi yaşattı. Kendisini dinlemeye gelenlerin Kurban bayramını da kutlayan Eren Repertuar "Selda Bağcan Şarkıları" albümünden "Adaletin Bu Mu Dünya?" şarkısını da söyledi. Sevilen şarkılarını art arda seslendiren Cenk Eren ses performansı ve sahne şovuyla tam not aldı. Gece boyunca bir an olsun yerinde durmayan Cenk Eren'in şarkılarına konuklar hep bir ağızdan eşlik etti.

Sahnenin kapanışını hayranlarının yoğun isteği üzerine "Büklüm Büklüm" şarkısıyla yapan Cenk Eren alkışlar eşliğinde konserini noktaladı.

Cenk Eren hayranlarını coşturdu

Cenk Eren hayranlarını coşturdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber