Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ağustos 2016 - 02:18 Yorum: 0

Cenk Tosun: "Net bir galibiyet aldık"

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, iyi ve tempolu futbol oynayarak net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Cenk Tosun: 'Net bir galibiyet aldık'

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, iyi ve tempolu futbol oynayarak net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Siyah-beyazlıların yıldız futbolcusu Cenk Tosun, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında 4-1 yendikleri Alanyaspor maçında rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Başarılı futbolcu karşılaşama sonrasında basın mensupların açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun, konuşmasına Gaziantep'de yaşanan patlamadan duyduğu üzüntü ile başladı.

90 dakika maçın hakimiyetinin kendilerinde olduğunu söyleyen Tosun, "İyi futbol oynadık. Tempolu oynadık. Kaybettiğimiz topları baskı ile almaya çalıştık. Golü de bulduk. İlk devrede pozisyon vermedik. İkinci yarı 1-2 pozisyon verdik. Son dakikada penaltıdan yendiğimiz gol istemediğimiz goldü. Net bir galibiyet aldığımız ve sezona galip başladığımız için mutluyuz. Bu maçı unutup, haftaya deplasmanda oynayacağımız Konya maçına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

"Transferi ben düşünmem"

Siyah-beyazlı yönetimin forvet aramasının hatırlatılması üzerine milli futbolcu söyle cevap verdi:

Ben kendi işime bakarım. Yönetimin kararlarına her zaman saygı duymuşumdur. Her çıktığım maçta takıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Transferi ben düşünmem."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber