Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Eylül 2017 - 13:28 Yorum: 0

Cenk Tosun’un derbi heyecanı

Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı golü bulunmayan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, derbide sarı-lacivertliler karşısında ilk golünü...

Cenk Tosun’un derbi heyecanı

Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı golü bulunmayan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, derbide sarı-lacivertliler karşısında ilk golünü arayacak.

Beşiktaş'ın santrfor oyuncusu Cenk Tosun, derbi maçta bir ilk için sahada olacak. Siyah-beyazlı oyuncu, Süper Lig'de 11 kez karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'ye gol atma başarısı gösteremedi. Beşiktaş formasıyla bu sezon oldukça formda olan Tosun, derbide ağları havalandırırsa kariyerinde sarı-lacivertlilere attığı ilk gole imza atmış olacak.

Deneyimli oyuncu, ligde geçen hafta oynanan Atiker Konyaspor ve Şampiyonlar Ligi'nde de Porto deplasmanında rakip fileleri havalandırmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber