Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Mart 2015 - 02:49 Yorum: 0

Cep telefonu yerine lastik tamir seti gönderdiler

Iğdır'da bir televizyon kanalından cep telefonu satın alan kişiye, lastik tamir seti gönderildi

Cep telefonu yerine lastik tamir seti gönderdiler

Iğdır'da bir televizyon kanalında reklamını gördüğü cep telefonunu satın alan kişiye, lastik tamir seti gönderildi.

Kentte su tesisatçısı olarak çalışan Yılmaz Karaduman, bir televizyon kanalında reklamını izlediği cep telefonundan almak için sipariş verdi.

İki gün sonra siparişini kargodan almaya gittiğinde cep telefonu yerine lastik tamiri seti gönderildiğini gören Karaduman, firmadan parasını alamayınca tüketici mahkemesine başvurarak dava açtı.

Yılmaz Karaduman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cep telefonunu arkadaşına hediye etmek için satın aldığını söyledi.

İlk kez bu şekilde alışveriş yaptığını belirten Karaduman, "Kanalda reklamı gösteriliyordu. Çok beğendiğim için aldım ve ücretini ödedim. Cep telefonu olarak aldığım ürün, buraya geldiğinde lastik tamir seti olarak ortaya çıktı. Bununla ne yapacağım bilemiyorum" dedi.

Ürünün ulaşmasının ardından firmayla bağlantısının kesildiğini anlatan Karaduman, "Kanaldaki hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum. Ürünü satın aldığım numarayı arıyorum onlar da telefonumu kaç gündür açmıyor. Şu anda avukatımla dilekçeyi hazırladım hem firmaya hem de televizyon kanalına dava açtık. Sonuçlarını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber