Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 09:48 Yorum: 0

Çepnidere ve Çepnibektaş’ta aşure hayrı

Turgutlu Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Çepnidere ve Çepnibektaş Mahallesi'nde aşure hayrında bulunuldu.

Çepnidere ve Çepnibektaş’ta aşure hayrı

Turgutlu Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Çepnidere ve Çepnibektaş Mahallesi'nde aşure hayrında bulunuldu.

Turgutlu Belediyesi'nin hafta boyu devam eden aşure ikramlarının durağı Çepnidere ve Çepnibektaş Mahalleleri oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Başkan Yardımcısı İskender Tunç, İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte Çepnidere Mahallesi'ni ziyaret etti. Aşevi ve Hayır Merkezi aracıyla yaklaşık 750 kişilik aşure ikramı yapılırken, Başkan Şirin ve beraberindekiler, Çepnidere Mahalle sakinleriyle mahalle kahvehanesinde bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Tayfun Girgin ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Şirin, "Mübarek Muharrem Ayı'nın pekiştirdiği birlik ve beraberliğimizin daim olması en büyük temennimdir. Biz de aşurenin bereketini vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Bugün de Allah nasip etti, Çepnidere Mahallemiz'i ziyaret ettik. Çepnibektaş Mahallemiz'de de 500 vatandaşımıza ikramımız oldu. Ulaştığımız her vatandaşımıza afiyet olsun, Allah tekrarlarını nasip etsin" dedi. Turgutlu Belediyesi çalışmaları hakkında Çepnidereliler'e bilgi veren Başkan Şirin, mahalle girişindeki yol çalışmasının yakın zamanda yapılacağını müjdelerken, vatandaşlar da ölüm kavşağı olan e-96 karayolu mahalle girişinin sinyalize sistemle güvenle hale getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alt yapıya dair kanalizasyon sisteminin MASKİ tarafından yapılacağını müjdeleyen Başkan Şirin, üst yapı ile ilgili sorunları da en aza indireceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber