Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 27 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Cerablus’ta teröristlerin kullandığı baraka ve mevzii kullanılamaz hale getirildi

Askeri kaynaklar, 27 Ağustos 2016 tarihinde sabah saatlerinde Cerablus kentinin güneyinde terör örgütlerince cephanelik ve komuta yeri olarak kullanılan bir...

Cerablus’ta teröristlerin kullandığı baraka ve mevzii kullanılamaz hale getirildi

Askeri kaynaklar, 27 Ağustos 2016 tarihinde sabah saatlerinde Cerablus kentinin güneyinde terör örgütlerince cephanelik ve komuta yeri olarak kullanılan bir baraka ve mevziinin kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı.

Askeri kaynaklar, 27 Ağustos 2016 tarihinde sabah saatlerinde Cerablus kenti güneyinde terör örgütlerince cephanelik ve komuta yeri olarak kullanılan bir baraka ve mevziinin kullanılamaz hale getirildiğini kaydetti. Havadan yapılan keşif faaliyetinde kullanılamaz hale getirilen barakada art arda ilave patlamaların meydana geldiğinin tespit edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber