Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Aralık 2020 - 22:43 Yorum: 0

Cerablus’taki patlamaya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Cerablus'ta bomba yüklü motosikletle dün gerçekleştirilen terör saldırısına...

Cerablus’taki patlamaya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Cerablus'ta bomba yüklü motosikletle dün gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinin karşısında bulunan Cerablus'ta dün patlayıcı yüklü motosikletle düzenlenen terör eyleminin ardından çalışma başlatan yerel güvenlik güçleri olayı gerçekleştiren ve onunla bağlantılı olan kişileri gözaltına alındı. Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada eylemi yapan M.E.Ş. ve onunla iltisaklı olduğu değerlendirilen Ş.M.S., S.F., ve İ.M.'nin gözaltına alındığı belirtilirken şahısların ikamet adreslerinde 2 adet tabanca ve 1 adet av tüfeğinin eline geçirildiği bilgisi verildi. Açıklamada yerel kolluk birimlerinin ve adli makamların olaya ilişkin soruşturmayı sürdürdüğü vurgulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber