Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2019 - 10:28 Yorum: 0

Çerkes köyüne spor salonu müjdesi

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Kiçir köyünde, Koopreratif Başkanlığı'nın katkılarıyla inşaatına başlanan spor salonunun, Spor Toto Teşkilat...

Çerkes köyüne spor salonu müjdesi

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Kiçir köyünde, Koopreratif Başkanlığı'nın katkılarıyla inşaatına başlanan spor salonunun, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından tamamlanması için müjdeli haberin verildiği bildirildi.

Çerkes köyü Kiçir Muhtarı Rauf Buhan, "Yapımına başladığımız spor salonu inşaatının tamamlanması için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir AK Parti Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile gerçekleşen istişare sonucu, spor salonunun en kısa sürede tamamlanması için görüş birliğine varıldı. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Sporseverler, "Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber