Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Çerkezköy Belediyesinden step ve aerobik kursu

TEKİRDAĞ (AA) - Çerkezköy Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik step ve aerobik kursu düzenledi.Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, step ve aerobik kurslarının...

Çerkezköy Belediyesinden step ve aerobik kursu

TEKİRDAĞ (AA) - Çerkezköy Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik step ve aerobik kursu düzenledi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, step ve aerobik kurslarının Çerkezköy Spor Salonunda kadınlara ücretsiz olarak verildiğini belirtti.

Müzik eşliğinde tempolu şekilde verilecek kursun 12 Haziran'da sona ereceğini ifade eden Akay, şunları kaydetti:

"Kadınların step ve aerobik kurslarını eğlence ve keyif içerisinde geçmesini arzu ediyoruz. Ev hanımlarının günlük yoğunluk ve stresini, çalışan kadınlarımızın iş yerindeki stres ve yoğunluğunu kurslarda atmasını istiyoruz. Kurslarımız, kadınların fazla kilolarından kurtularak ideal vücut ölçülerine kavuşmalarına ve zihinsel olarak kendilerini daha sağlıklı hissetmelerine yardımcı olacaktır."

Akay, kursa 280 kişinin müracaat ettiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber