Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

Çerkezköy’de 500 aileye bin ton kömür yardımı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, yakacak yardımı dağıtımı başladı.

Çerkezköy’de 500 aileye bin ton kömür yardımı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, yakacak yardımı dağıtımı başladı. Kömür yardımı dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, bu yıl 500 haneye 2'şer ton kömür yardımında bulunulacağını kaydetti.

Kömür yardımı dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç" tan bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay, "Vakfımız bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize kömür yardımında bulunmaya devam ediyor. Tespit edilen 500 ihtiyaç sahibi ailemize hane başı 2 ton olmak üzere toplam bin ton kömür yardımı dağıtılacak. Kömür yardımları hane adreslerine teslim edilmeye başlandı" dedi.

Çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız devletin şefkatli elini ihtiyaç sahibi vatandaşlara gösteriyor. Yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaştırılması açısından vakfımız devlet ile vatandaş arasında adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Çerkezköy’de 500 aileye bin ton kömür yardımı

Çerkezköy’de 500 aileye bin ton kömür yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber