Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:59 Agora Fintech Fuarı, global finans ve teknoloji temsilcilerini İstanbul’da...13:59 Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 ki...13:59 Isparta’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı13:57 Şehitler Abidesi’nde SOLOTÜRK gösterisi nefesleri kesti13:55 Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...
23 Nisan
Yerel 13 Ağustos 2020 - 17:33 Yorum: 0

Çermik İlçe Kaymakamı Polat’tan şehit ailesine ziyaret

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Karakaya Mahallesinde ikamet eden 1992 yılında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin yapmış...

Çermik İlçe Kaymakamı Polat’tan şehit ailesine ziyaret

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Karakaya Mahallesinde ikamet eden 1992 yılında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin yapmış olduğu hain saldırıda şehit olan sivil şehit Yaşar Karakaya'nın ailesini evinde ziyaret etti.

Ziyaret esnasında şehit yakınları ile sohbet eden Kaymakam Polat, "Devletimizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenemez. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Şehidimize Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine hayırlı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Şehit ailesi ziyareti sonunda Kaymakam Polat, Karakaya Mahalle Muhtarı Mehmet Karakaya'dan köy hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlar ile sohbet ederek onların talep ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Çermik İlçe Kaymakamı Polat’tan şehit ailesine ziyaret

Çermik İlçe Kaymakamı Polat’tan şehit ailesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber