Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 11:43 Yorum: 0

"Cesedimi barajdan bulursunuz" dedi, ekipler ceset aradı

Niğde'de kardeşi ile motor yüzünden kavga eden 22 yaşındaki Berat Ç.'nin "'Motosiklet ile Akkaya barajına atlayacağım, cesedim ile motoru barajdan alırsınız"...

'Cesedimi barajdan bulursunuz' dedi, ekipler ceset aradı

Niğde'de kardeşi ile motor yüzünden kavga eden 22 yaşındaki Berat Ç.'nin "'Motosiklet ile Akkaya barajına atlayacağım, cesedim ile motoru barajdan alırsınız" sözleri üzerine ekipler barajda ve mağarada arama yaptı. Berat Ç. gelen ihbar üzerine kasabadaki evlerinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Niğde-Merkeze bağlı Sazlıca kasabasında meydana geldi. 22 yaşındaki Berat Ç. 12 yaşındaki kardeşi ile motor yüzünden kavağa edince sinirlendi. İddiaya göre, evdeki ablasına "Motosiklet ile Akkaya barajına atlayacağım, cesedim ile motoru barajdan alırsınız." diyerek evden çıktı. Ablası kardeşinin bu sözlerini üzerine durumu Polis ve AFAD ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine AFAD, polis ve 112 acil sağlık ekipleri Akkaya barajına giderek barajda ceset aramaya başladı. Barajda ceset aramaları olumsuz sonuçlanırken, AFAD ve 112 acil sağlık ekipleri Berat Ç.'nin barajın yanında bulunan mağaraya girebilme ihtimaline karşı mağara içerisinde ve çevresinde de aramaya yaptı. Yaklaşık 1 saat süren neticesinde ekipler bir sonuca ulaşamadı. Gelen ihbar üzerine ekipler, Sazlıca kasabasına giderek kayıp olan Berat Ç.'ye kasabadaki evlerinde ulaştı.

Ailesine teslim edilen Berat Ç.'nin daha önce de bu şekilde sözler kullanarak evden kaçtığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

"Cesedimi barajdan bulursunuz" dedi, ekipler ceset aradı

"Cesedimi barajdan bulursunuz" dedi, ekipler ceset aradı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber