Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2017 - 12:10 Yorum: 0

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

İzmir'de, Çeşme Belediyespor U-12 ve U-19 takımları lig maçlarının bitmesine birer maç kalmasına rağmen şampiyonluklarını ilan ederken, plaj voleybolu...

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

İzmir'de, Çeşme Belediyespor U-12 ve U-19 takımları lig maçlarının bitmesine birer maç kalmasına rağmen şampiyonluklarını ilan ederken, plaj voleybolu oyuncuları da Ege Bölge ikincisi olarak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Çeşme Belediyespor'un alt yapı takımları olan U-12 takımını çalıştıran Hakan Kara ve U-19 takımını çalıştıran Mesut Erşahin'in başarılı yönetimi, takıma yansıdı. Her iki takım da, maçlarının bitmesine birer hafta kalmasına rağmen şampiyonluklarını ilan etti.

Öte yandan Çeşme Belediyespor Plaj Voleybolu takımının oyuncuları Öznur İssi ve Sude Cenger, 6 Mayıs tarihinde başlayan turnuvada başarılı oyunlar çıkararak 28 Mayıs'taki son maçlarında Ege Bölge ikincisi olmayı başardı. Derya Arıç'ın çalıştırdığı Plaj Voleybol takımı, 30 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında Sinop'ta yapılacak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Öte yandan, Çeşme Belediyespor Satranç Takımının da, Türkiye Satranç Liginde oynayarak Çeşme'yi temsil edeceği ifade edildi.

Çeşme Belediyespor Kulübünün Başkanı Şerif Gün, başarılardan duyduğu memnuniyetini ifade etti. Öncelikle Çeşme Belediyespor'un kurumsallaşmasına önem verdiklerini vurgulayan Kulüp Başkanı Gün, "Kulübü sağlıklı bir yapıya oturtmaya çalışıyoruz. Tabi ki ardı ardına gelen başarılar bizi daha da heveslendiriyor. Bir anda gelen sonuçlar değil bunlar. Bizden önceki yönetimin de, antrenörlerin de, çalışan arkadaşlarımızın da büyük katkıları var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alt yapıdaki bütün branşlardaki tabanı genişletmeye çalışıyoruz. Maalesef okullarımıza yeterli düzeyde giremedik. Okullarımız halen bir direnç içerisinde. Okulları da katıp, tabanda sporu daha da yaygınlaştırırsak bu başarılar daha fazlasıyla gelir. Biz daha çok gencin spor yapmasından yanayız. Bütün branşlarda istedikleri, özledikleri, becerdikleri her branşta spor yapmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber