Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2016 - 18:03 Yorum: 0

Çeşme Kaymakamı ve Çeşme Belediye Başkanının adıyla dolandırıcılık

Çeşme Kaymakamlığı ve Çeşme Belediyesi, son günlerde meydana gelen ve dolandırıcıların Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Çeşme Belediye Başkanı...

Çeşme Kaymakamı ve Çeşme Belediye Başkanının adıyla dolandırıcılık

Çeşme Kaymakamlığı ve Çeşme Belediyesi, son günlerde meydana gelen ve dolandırıcıların Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın ismini kullanarak bazı vatandaşların dolandırılmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Çeşme ilçesinde dolandırıcılar, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın adını kullanarak bazı vatandaşları dolandırmaya çalıştı. İki kurum da bunun üzerine jet hızıyla bir açıklama yaptı. Çeşme Kaymakamlığı'na ait sosyal medya sayfasında yapılan duyuruda, dolandırıcıların, Kaymakam Mustafa Erkayıran'ın adını kullanarak bazı vatandaşları dolandırmaya çalıştıklarını bildirdi. Açıklama, "Kaymakamlığımıza gelen bilgilerden vatandaşlarımızı telefonla arayarak kendisini Kaymakamımız Mustafa Erkayıran olarak tanıtan kişilerin bir bankaya ait hesap numarası vererek para yatırılmasını istediği anlaşılmıştır. Kaymakamımız Mustafa Erkayıran ve Kaymakamlığımızın kesinlikle böyle bir talebi söz konusu değildir. Ayrıca hiçbir kurumumuzun resmi olmayan hesaba para yatırılmasını istemesi mümkün değildir. Bu şekilde telefonla aranan vatandaşlarımızın bu dolandırıcılara itibar etmemeleri en kısa sürede İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı veya savcılığa başvurmaları duyurulur" denildi.

Çeşme Belediyesinden dolandırıcılara itibar etmeyin uyarısı

Çeşme Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Belediyemize gelen bilgilere göre, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın adını kullanarak vatandaşlarımızı arayan ve bir telefon numarası bırakarak geri dönüş yapılmasını isteyen kişiler olduğu tespit edilmiştir. Belediye başkanımız Muhittin Dalgıç'ın veya belediyemizin konuyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu dolandırıcılara itibar etmemeleri ve en kısa sürede İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı veya savcılığa başvurmaları rica olunur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber