Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Haziran 2022 - 18:03 Yorum: 0

Çeşme otoyolunda trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Çeşme otoyolunda trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında İzmir Çevreyolu İstihkam Viyadüğü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Güzelbahçe'den Narlıdere istikametine seyir halinde olan Mustafa Akkaş (28) idaresindeki 35 AKM 254 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine yolda bulunan refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü Mustafa Akkaş ve yolcu konumundaki C.B. (17) metrelerce sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza yerinde hayatını kaybetti

Bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede motosiklet sürücüsü Mustafa Akkaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Akkaş'ın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazada yaralanan C.B. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dokuz Eylül üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluşurken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber