Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Çeşme’de, Akarca Planları onaylanarak askıya çıktı

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Musalla Mahallesi, Akarca bölgesinin revize edilen 1/1000 ölçekli imar planları, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından...

Çeşme’de, Akarca Planları onaylanarak askıya çıktı

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Musalla Mahallesi, Akarca bölgesinin revize edilen 1/1000 ölçekli imar planları, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 1/1000 ölçekli ilave uygulama planı, plan notları ve plan açıklama raporunun Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylandığı, 1 Eylül tarihinden itibaren 30 Eylül tarihine kadar askıda kalacağı duyuruldu.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü açıklamasında şöyle denildi: "İzmir ili, Çeşme ilçesi, Musalla Mahallesi, 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar planı, plan nıotları ve plan açıklama raporu, 12.08.2016 tarih, 05.861 İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun 7/b maddesi gereği onaylanarak, 01.09.2016 - 30.09.2016 tarihleri arasında 30 gün süre ile Çeşme Belediyesi resmi internet sitesi ile eş zamanlı olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ilan panosunda askıya çıkarılmıştır."

Çeşme’de, Akarca Planları onaylanarak askıya çıktı

Çeşme’de, Akarca Planları onaylanarak askıya çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber