Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Temmuz 2022 - 17:03 Yorum: 0

Çeşme’de evinde kenevir yetiştiren kişi tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, evinde kenevir yetiştiren ve yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı.

Çeşme’de evinde kenevir yetiştiren kişi tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, evinde kenevir yetiştiren ve yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Çeşme Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (NARKO) ekipleri, evinde kenevir bitkisi yetiştirdiği ihbarını aldıkları F.Ö.'nün ikametinde arama yaptı. Taksirle adam öldürme suçundan kaydı olduğu belirlenen F.Ö.'nün ikametgahında arama yapan NARKO ekipleri; 19 kök kenevir bitkisi, 69 gram esrar maddesi, 1'i kurusıkı olmak üzere 2 tabanca, 48 adet dolu fişek, çok miktarda kenevir tohumu ve gübresi ile çeşitli malzemeler ele geçirdi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Çeşme Adliyesi'ne sevk edilen F.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber