Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Mayıs 2019 - 10:48 Yorum: 0

Çeşmeli Galatasaraylılar çifte bayram yaptı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları Çeşme'de coşkuyla gerçekleştirilirken, Galatasaray'ın zorlu rakibi Başakşehir'i...

Çeşmeli Galatasaraylılar çifte bayram yaptı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları Çeşme'de coşkuyla gerçekleştirilirken, Galatasaray'ın zorlu rakibi Başakşehir'i yenerek şampiyonluğu ilan etmesi, Çeşmeli Galatasaraylılara çifte bayram sevinci yaşattı.

100. yıl kutlamaları için binlerce Çeşmeli Cumhuriyet Meydanı'nı doldururken, Galatasaray Başakşehir maçının sona ermesinin ardından, Çeşmeli Galatasaraylılar da, Galatasaray formaları ve Galatasaray bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı'na akın ederek, hem şampiyonluklarını, hem de 100. yıl coşkusunu yaşadı. Çeşme sahiline yanaşan Galatasaray bayrakları ile donatılmış ve Galatasaray marşları çalan bir özel yat ise Çeşmeli Galatasaraylıların sahile dolmasına neden oldu. Galatasaray taraftarları, uzun süre bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti. Çeşmeli Galatasaraylılar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Ferhat Göçer konserini de izleyerek, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Çeşmeli Galatasaraylılar çifte bayram yaptı

Çeşmeli Galatasaraylılar çifte bayram yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber