Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:28 Yorum: 0

Çetin: "Başarılarımın Temelinde, İşçilerimizin Gayretli Çalışmaları Var"

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Genel İş 2 Nolu Şube Başkanıyken DİSK Bölge Temsilcisi olarak atanan...

Çetin: 'Başarılarımın Temelinde, İşçilerimizin Gayretli Çalışmaları Var'

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Genel İş 2 Nolu Şube Başkanıyken DİSK Bölge Temsilcisi olarak atanan Hüseyin Yaşar Gündoğdu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in göreve geldiği günden bu yana, belediye işçilerinin daha mutlu olduğunu aktaran DİSK Bölge Temsilcisi Hüseyin Yaşar Gündoğdu, "İşçi dostu yaklaşımınız ve işçi hakkıyla ilgili bakış açınız hepimizi mutlu ediyor. Belediye Başkanı olarak başarılı çalışmalar yürütüyorsunuz ve bunu yakından takip ediyoruz. Belediyenizde yetkili sendika temsilcisi olarak 2 yılı birlikte geçirdik. Bu süreç içerisinde, sizinle hiç pazarlık yapma, sözleşme maddelerini tartışma ihtiyacı hissetmedik. Zaten belediyenizin bütçesi doğrultusunda, işçilerinize Türkiye ortalamasının çok üzerinde, en iyi şartları sağladınız. Bunun için size ve ekibinize teşekkür ediyorum" dedi.

"HER ZAMAN DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ"

Çukurova Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle izlediklerini aktaran Gündoğdu, Başkan Soner Çetin'in bu başarısının her zaman yanında olduklarını söyledi. Çetin'in siyasi ve belediye başkanlığından da övgüyle söz eden Gündoğdu, "Başkanımız Soner Çetin, çok başarılı işler yapıyor. Hayata geçirdiği projeleri de yakından takip ediyor ve mutlu oluyoruz. Başkanımızı hem belediye görevinde, hem de bundan sonra alacağı her görevde, destekleyeceğimizin bilinmesini istiyorum. "Türkiye'nin En Başarılı Belediye Başkanı" seçilen Soner Çetin, bizim gururumuzdur" diye konuştu.

"BİZ DE SİZLERİN YANINDAYIZ"

DİSK Bölge Temsilcisi Hüseyin Yaşar Gündoğdu'yu yeni görevinde kutlayan Başkan Çetin, DİSK'e bağlı sendika temsilcilerinin bulunduğu toplantıda, şöyle konuştu:

"Biz göreve geldiğimizde, maaşları ödeyemeyeceğimizi iddia edenler vardı. İller Bankası'ndan gelen ödenek, personel maaşlarından 2 milyon daha az olmasına rağmen, çalışanlarımızın maaşlarını 26 aydır, gününde ödemenin huzuru içindeyiz. Benim aldığım başarıların temelinde, işçilerimizin gayretli çalışmaları var. Bu nedenle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar işçiden yana gösterdiğimiz tavır, bundan sonra da devam edecek. Ben de her zaman sizlerin yani emekçilerin yanında olacağım."

Çetin: "Başarılarımın Temelinde, İşçilerimizin Gayretli Çalışmaları Var"

Çetin: "Başarılarımın Temelinde, İşçilerimizin Gayretli Çalışmaları Var"

Çetin: "Başarılarımın Temelinde, İşçilerimizin Gayretli Çalışmaları Var"

Çetin: "Başarılarımın Temelinde, İşçilerimizin Gayretli Çalışmaları Var"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber