Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 10:44 Yorum: 0

Çetin: "kreşler anne-babalar için en büyük ihtiyaç"

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova'da bulunan eğitim kurumlarından Güçlü Anaokulu'nu ziyaret...

Çetin: 'kreşler anne-babalar için en büyük ihtiyaç'

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova'da bulunan eğitim kurumlarından Güçlü Anaokulu'nu ziyaret etti. Çocuklarla sohbet eden ve kreş projesini anlatan Başkan Çetin, "Her semte bir kreş sözümüzü yerine getiriyoruz. Çukurova'yı semt kreşleriyle donatmaya devam edeceğiz" dedi.

Çetin miniklerle buluştu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova'da bulunan eğitim kurumlarından Güçlü Anaokulu'nun minikleri ile buluştu. Kurumun yöneticileri Seher Yeşil ve Gökmen Yeşil ile görüş Çetin, "Her Semte Bir Kreş" projesini anlattı, görüş alışverişinde bulundu. Çetin, "Bir belediye başkanı için en güzel şey, "Söz verdiğimiz gibi" diyerek cümle kurabilmesidir. Seçimden önce ne vaat ettiysek, onu yapıyoruz. Her semte bir kreş yapacağımıza dair halkımıza söz vermiştik. "Gelecek nesiller güçlü eğitimler" sloganıyla, her semte bir kreş yapıyor, geleceğe pırıl pırıl yeni nesiller hazırlıyoruz" dedi.

"Çukurova'yı kreşlerle donatıyoruz'

Çalışan anne-babaların yaşadığı sorunların başında, çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir kreş bulmak geldiğine dikkat çeken Başkan Soner Çetin, "Adana'da çok iyi bakım ve eğitim veren kreşler var. Ama ailelerin bütçesini zorlayan rakamlar söz konusu olduğunda, belediye kreşlerimiz, hem eğitim hem de bakım açısından çok iyi. Rakam olarak da son derece uygun. İhtiyaç duyan ailelerimiz için belediye kreşlerimizin sayısını artırmaya devam edeceğiz. Geleceğe pırıl pırıl yeni nesiller hazırlayan okul kurucularımızı yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Kurumun yöneticileri Seher Yeşil ve Gökmen Yeşil yapmış olduğu ziyaret için Başkan Çetin'e teşekkür etti. Başkan Çetin, ziyaret sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çetin: "kreşler anne-babalar için en büyük ihtiyaç"

Çetin: "kreşler anne-babalar için en büyük ihtiyaç"

Çetin: "kreşler anne-babalar için en büyük ihtiyaç"

Çetin: "kreşler anne-babalar için en büyük ihtiyaç"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber