Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 14 Temmuz 2016 - 17:53 Yorum: 0

Çevirimiçi depolamada windows dönemi

Çevrimiçi depolama alanı HiDrive artık evrensel Windows uygulamasına sahip hale geldi.

Çevirimiçi depolamada windows dönemi

Çevrimiçi depolama alanı HiDrive artık evrensel Windows uygulamasına sahip hale geldi.

Çevrimiçi depolama alanı HiDrive artık tüm Windows cihazlarında kullanılabilir olacak Evrensel Windows Platform Uygulamasına (UWP-App) sahip. HiDrive Evrensel Uygulamasının arayüzleri ve fonksiyonları tüm cihazlarda aynı olduğundan HiDrive kullanıcıları, uygulamayı kolaylıkla kullanabilecekler. Kullanıcılar, HiDrive UWP uygulamasıyla çevrimiçi depolama alanının ilgili tüm özelliklerine erişmeye devam

edebilecek; örneğin dosya yükleyip, paylaşabilecek ya da fotoğraf albümleri oluşturabilecekler. Windows telefonları ve tabletlerindeki eski uygulamalarla karşılaştırıldığında, bu uygulamada, resimlerin ve videoların otomatik yüklenmesi ve yeni bir tasarım gibi ek özellikler bulunuyor. HiDrive UWP uygulaması, www.microsoft.com/de-de/store/apps/hidrive/9wzdncrdxbft adresinden erişebileceğiniz Windows App Store'da ücretsiz kullanımınıza sunuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber