Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Haziran 2021 - 20:23 Yorum: 0

Çevre müfettişleri Bursa’da buluştu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çoğunlukla sosyal medya üzerinden yürüttüğü "Çevre Müfettişleri Buluşuyor" etkinliği Bursa'da düzenlendi.

Çevre müfettişleri Bursa’da buluştu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çoğunlukla sosyal medya üzerinden yürüttüğü "Çevre Müfettişleri Buluşuyor" etkinliği Bursa'da düzenlendi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda minikler hem eğlendi hem de öğrendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla başlattığı "Çevre Müfettişleri Buluşuyor" etkinliği Bursa'da gerçekleştirildi. Sosyal medya üzerinden yürütülen proje kapsamında onlarca minik Çevre Müfettişi Bursa Millet Bahçesi'nde düzenlenen keyifli organizasyonda bir araya geldi. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda katılımcılar hem eğlendi hem de doğa ile ilgili yeni bilgiler edindi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber