Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 19 Eylül 2021 - 11:53 Yorum: 0

Çevre timi 1 ton çöp topladı

DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Düzce Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Düzce şehir merkezinde...

Çevre timi 1 ton çöp topladı

DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Düzce Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Düzce şehir merkezinde yaptıkları çalışma ile 2 saatte 1 ton çöp topladı.

Düzce Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından kurulan Çevre timi yine iş başına geçti. Gönüllüler Düzce kent merkezinde Dünya Temizlik günü sebebi ile çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Anıtpark meydanında başlatılan etkinlik kapsamında çevre timi ekipleri ara sokaklar, parklar, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlar, Kent Park, Gençlik Merkezi bahçesi ve çevresinde çöpler tek tek toplandı. Yapılan etkinlik kapsamında 2 saatte 1 ton çöp toplandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber