Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Temmuz 2015 - 17:03 Yorum: 0

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Malatya'da

Şırnak’ta şehit düşen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin cenaze töreni için Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cenaze töreni sonrasında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Malatya'da

MALATYA GÜNCEL - Şırnak’ta şehit düşen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin cenaze töreni için Malatya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cenaze töreni sonrasında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından karşılanan Bakan Güllüce’nin ziyaretine Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal da eşlik etti.

Ziyaret sırasında Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’ye rahmet, yakınlarına bir kez daha sabırlar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin cenazesine gelerek, şehit ailesi ve Malatyalıların acısını paylaşan Bakan Güllüce’ye teşekkür etti.

TERÖR İLE ADAM ÖLDÜRMEK ALÇAKLIKTIR, ŞEREFSİZLİKTİR

malatya-037.jpg

Bakan Güllüce, Belediye ziyareti sonrası Ak Parti Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Malatya Ak Parti il teşkilatında yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi, “Şehidimiz Üst Teğmen İbrahim Tanrıverdi’yi son yolculuğuna uğurlamak amacıyla Malatya’ya gelmiş bulunuyoruz. Rabbim şehidimize rahmet merhamet nasip eylesin. Sayın Başbakanımızın da Malatya’ya tüm şehitlerimizin ailesi ve akrabalarına selamlarını getirdim. Malatya’mızın ve tüm şehit ailelerimizin ve  ülkemizin başı sağ olsun.Tüm dünya’da insanlığı önceleyen ahlakı, haysiyeti, şerefi önceleyen bütün insanların da başı sağ olsun.

TERÖR İLE ADAM ÖLDÜRMEK ALÇAKLIKTIR, ŞEREFSİZLİKTİR

Dünya’da namuslu ve insan olan herkesin başı sağ olsun.Tüm dünya da ben insanım diyen herkeste terörizmi lanetlemektedir.Herhangi bir dil din ve ırktan da olsun insanım ve şerefliyim diyen herkes, terörü lanetler ve herkes terörün yanında olanlarıda lanetler. Terörün yanında sempatik duranları da lanetler. Terörü lanetlemek sadece Malatya Türkiye’de geçerli değil, bütün dünyada insanlar terörizmi lanetler.” diye konuştu.

clp2vbvusaa2vla.jpg

Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin cenaze törenine katılmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Vali Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Vali Kamçı ile birlikte Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin baba evine geçerek şehide rahmet ve  yakınlarına bir kez daha sabırlar dileyen Bakan Güllüce Malatya'dan ayrıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber