Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:44 Yorum: 0

Çevre yolları ile asfaltlamaya ağırlık veriliyor

Düzce Belediyesi'nin haftalık olarak gerçekleştirdiği ve üst yönetim ile birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında açıklama yapan...

Çevre yolları ile asfaltlamaya ağırlık veriliyor

Düzce Belediyesi'nin haftalık olarak gerçekleştirdiği ve üst yönetim ile birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş " Yaz dönemi boyunca çevre yollarının açılması ve bunların asfaltlanmasına ağırlık veriyoruz" dedi.

Belediyeye ait şantiyede ve asfalt plentinde tam mesai yapıldığını vurgulayan Başkan Mehmet Keleş, yaz dönemi sonuna kadar programlanan çevre yollarının tamamının açılacağını ve alt yapılarının hazırlanmasından sonra da asfaltlanacağını belirtti. Düzce'nin kuzey ve güney çevre yolları ağı ile çevrildiğini hatırlatan Başkan Mehmet Keleş bu konuda şu görüşlere yer verdi " Şehrin kuzey ve güney genişlemesini sağlamak ve D-100 bağlantılarını artırmak için çevre yolları açıyoruz. İmar ve şehircilik müdürlüğümüz tarafından hazırlanan planlama dahilinde kamulaştırma çalışmaları yapılıyor, ardından da hiç geciktirmeden alt yapılarını hazırlıyoruz. Sonrasında da Fen işleri müdürlüğümüz tarafından da asfaltlamaya geçiyoruz" Başkan Mehmet Keleş Düzce'de trafiğin en fazla yoğunlaştığı 4 bulvarda da bazalt asfalt serildiğini de hatırlatarak " Önemli olan trafik akışını insan ve araç güvenliğini sağlayarak seri hale getirmektir. Bunun için bulvarlarda eski asfaltı tamamen kazıyarak, bazalt asfaltı seriyoruz. Trafik akışını aksatmamak ve esnafı da mağdur etmemek için bu işlemleri bir-iki gün içinde tamamlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber