Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri
23 Nisan
Kültür 15 Haziran 2019 - 15:33 Yorum: 0

Çevreci gençlere ödül

Tokat'ın Zile içesinde sıfır atık projesi kapsamında düzenlenen kampanyada çevreci gençlere ödül yağdı.

Çevreci gençlere ödül

Tokat'ın Zile içesinde sıfır atık projesi kapsamında düzenlenen kampanyada çevreci gençlere ödül yağdı.

Zile Belediyesi tarafından "Sıfır Atık" projesi kapsamında elektronik atık ve atık pil toplamada dereceye giren okullara, bilgisayar, yazıcı, ses sistemi ve masa tenisi hediyeler takdim edildi. Belediye binası önünde düzenlenen programa katılan öğrencilere ayrıca 200 adet fidan, 250 adet bez çanta, 50 adet atkı ve 300 adet yaka iğnesi hediye edildi. Zile Kaymakamı Kübilay Ant, Zile Belediyesi'nin çevre çalışmaları ile dikkat çektiğini ifade ederek, "Bugün ilçemizde atık pet şişeleri, cam şişe kutuları görüyoruz. Bunlar her ilçede her yerde olabilen işler değil. Sıfır atık projesi kapsamında bütün kurumlarımızda sıfır atık kutuları yerleştirdik. Aslında amacımız tüm sitelerin evlerin, konutların sıfır atık projesi kapsamında çöplerin ayrıştırıla bildiği sisteme getirilmesidir" dedi.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ise bölgenin çevreye duyarlı belediye olarak ön plana çıktığına dikkat çekerek, "Çevreye duyarlı bir belediyemiz var. Belediyemizin katı atık birliğinin olması, atık su arıtma tesisin olması ve özellikle çevreyle ilgili konularda çalışan arkadaşlarımızın da becerili olmasından dolayı Zile Belediyesi öncü bir konumdadır. Çevreye duyarlı olmamız ve gençlerimize çocuklarımıza öğretmemiz lazım. Bu konuda emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Zile Belediyesi Çevre Mühendisi Ayşegül Polattimur ise sıfır atık projesi kapsamda 6 ton elektronik atık, 800 kg atık pil ilçemizde toplandığını kaydetti.

Çevreci gençlere ödül

Çevreci gençlere ödül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber