Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 18:38 Yorum: 0

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk:

"İlçe sınırları içindeki her karış toprağa ve buralarda yaşayan halkına hizmet götüren bir belediyeye dönüştük"

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk:

ADANA (AA) - Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ilçe sınırları içindeki her karış toprağa ve buralarda yaşayan halkına hizmet götüren bir belediyeye dönüştüklerini söyledi.

Öztürk, Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde belediyenin bir yıllık icraatlerinin tanıtıldığı toplantıda, göreve gelmeden önce "daima Ceyhan, daima hizmet’ sloganıyla yola çıktıklarını vurguladı.

Eğitimden, kültüre, sosyal yaşama, kent hayatına kadar yapılan yaklaşık 50 proje hakkında bilgiler veren Başkan Öztürk, şunları söyledi:

"İlçe sınırları içindeki her karış toprağa ve buralarda yaşayan halkına hizmet götüren bir belediyeye dönüştük. Çalışmalarımızın ana noktasına insanı oturttuk. Süreçte halkımıza bu noktalardaki vaatlerimiz doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Bir yıl içerisinde yaklaşık 50 projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ceyhanlılara verdiğimiz sözlerin arkasında bir bir duruyoruz. Biz kavgaya değil, Ceyhan’a hizmet için geldik. Bizlere bu gücü veren başı Toros dağları kadar dik, yüreği Çukurova toprakları kadar bereketli tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Şimdiye kadar hizmetlerimizi sizlerle birlikte yaptık, Allah’ın izniyle yine sizlerle birlikte çalışacağız."

Programa Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile bazı resmi kurum müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber