Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Ceyhan belediyesi'nin ilaçlama çalışması

ADANA (AA) - Ceyhan belediyesinin ilçe genelinde otla mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama yaptığı bildirildi.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,...

Ceyhan belediyesi'nin ilaçlama çalışması

ADANA (AA) - Ceyhan belediyesinin ilçe genelinde otla mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama yaptığı bildirildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, temiz bir Ceyhan için ekiplerin titizlikle çalıştığını belirtti.

İlkbaharın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde cadde, sokak ve boş arsalarda yabancı otlara karşı mücadele çalışmalarının yapıldığını belirten Öztürk şöyle konuştu:

''Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde otla mücadele çalışmalarına başladı. Bu ilaçlama sonucunda otların kurutularak vatandaşların kullanım alanları daha temiz hale gelecek. Yabani otların çevreye kötü görüntü veriyor. Bu yüzden planlı programlı bir şekilde ot ilaçlama çalışmalarına devam edeceğiz.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber